Casa Regala

Man Ceremony

Sunt momente unice in viata unui barbat, iar ele trebuie tratate vestimentar cu cea mai mare atentie, pentru ca vor ramane pentru totdeauna in amintirile tuturor celor prezenti. Vestimentatia este practic cel mai important capitol cand participati la un eveniment de ceremonie, este punctul dvs. forteal serii respective, pentru ca va poate pune in valoare. Indiferent daca evenimentul este nunta, botez, revelion, zi de nastere, bal vienez, receptie, concert regal, eveniment monden sau de covor rosu, tinuta trebuie sa fie “pe masura”. Si la propriu, si la figurat.Domeniul tinutelor de ceremonie pentru barbati este foarte putin studiat in Romania si spre diferenta de costumul business, este mult mai usor, mai ales fara ajutorul unui specialist, sa faceti alegeri gresite. Sacou sau redingota, frac sau smoking, papion sau cravata, cu sau fara vesta, se potrivesc pantofii la curea, ce batista merge la tinuta asta, ce butoni sau ce alte accesorii pot sa aleg ? Sunt intrebari la care un profesionist poate raspunde cu usurinta plecand de la natura evenimentului, personalitatea si trasaturile dvs. fizice, preferintele personale si ultimele tendinte in moda. Pentru astfel de situatii este preferabil sa apelati la profesionisti, pentru a fi siguri ca totul va fi facut “ca la carte”. Modul nostru de lucru este simplu. In functie de disponibilitatea dumneavoastra, puteti face o programare telefonic sau pe mail. La data stabilita, va asteptam la atelier, unde vom hotari toate detaliile comenzii. Puteti alege modelul din colectiile noastre, de pe internet sau din orice alta parte, sau il putem crea impreuna pentru ca suntem in permanenta pregatiti sa va oferim peste 300 de variante de tesaturi de ceremonie pentru costum, sacou, redingota sau pantalon si peste 150 de variante de tesaturi pentru camasa. Sunt materiale textile special create pentru zona de ceremonie barbati, tesaturi din lana cu matase, casmir, catifea de matase sau bumbac.

Veti recunoaste intotdeauna un costum facut in atelierul nostru, dupa eticheta din interiorul sacoului, care este special tesuta pentru fiecare client in parte, dar si dupa alte cateva detalii pe care vi le vom dezvalui la atelier.

'Familia Regala a Romaniei aprecieaza costumele barbatesti ale lui Alexandru Ciucu pentru distinctia lor, calitatea tesaturilor, precum si atentia pentru detalii.'

Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei

[Gallery not found]
Te putem ajuta sa faci cuiva drag un cadou "pe masura", lasandu-l totusi sa si-l aleaga singur. Suna-ne si spune-ne ce suma ai stabilit, iar noi ii vom pregati impreuna cu tine, o surpriza placuta.
Contactati-ne
/**/