Casa Regala

Despre

Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu a luat fiinta ca urmare a unei bogate traditii si experiente in domeniul costumului barbatesc la comanda, dar si din dorinta de a aduce pe piata din Romania o contributie in educatia stilului vestimentar masculin, fiind astazi cel mai mare atelier de costume la comanda din Romania. Cei mai buni artizani din tara va asteapta sa ne treceti pragul pentru a incerca experienta costumului facut la croitor, “asa cum se facea odata”, dar cu materiale, croiala si abordare moderna. Facem costumele doar in regim “bespoke”, insemnand ca spre diferenta de “made to measure”, cream cate un tipar de la zero fiecarui client in parte, pentru ca fiecare dintre ei este unic prin particularitatile sale fizice. Proba este un alt element care ne diferentiaza de varianta “made to measure” si este importanta pentru ca ne asigura ca suntem pe drumul cel bun in dorinta noastra de a satisface exigentele vestimentare ale celor care ne solicita experienta. In felul acesta, suntem siguri ca la final veti avea tinuta pe care ati visat-o.

In familia noastra, costumul este o traditie de trei generatii, iar prima intalnire cu arta croitoriei am avut-o prin intermediul bunicii mele, care a inceput aceasta fumoasa meserie in 1939, tatal meu continuand traditia.

El si-a inceput cariera in fosta fabrica cunoscuta sub numele de APACA, specializandu-se in industria costumelor barbatesti. In anul 2000 am pus impreuna bazele “Tata si fiul”, care este astazi un brand de success, iar in 2006 am deschis atelierul de costume la comanda care imi poarta numele. Pentru a-mi aprofunda specializarea am urmat in 2001 cursurile institutului de moda “Carlo Secoli”, iar in 2007 ale institutului “Marangoni”, ambele din Milano. Una dintre expresiile cele mai rafinate ale stilului vestimentar masculin o regasesc in designul renumitelor costume la comanda, carora le dedic la atelier toata grija pentru detaliu, pornind de la tesaturi si pana la accesoriile finale.

Sunt mandru ca am reusit sa fac din acest atelier un reper in eleganta masculina, din 2009 primind recunoasterea Casei Regale a Romaniei, prin titlul de furnizor oficial care mi-a fost acordat de Majestatea Sa Regele Mihai al Romaniei. In acelasi an am inceput sa-mi prezint anual colectiile la Bucuresti, iar din 2012 pentru prima data si in afara tarii, la Hotel de Paris in Monte-Carlo. Incepand din 2013 am creat in fiecare an cate o colectie de tinute dedicate doamnelor, iar din 2015 am inceput colaborarea vestimentara cu Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis. Una dintre cele mai importante realizari profesionale in 2015 o reprezinta privilegiul de a crea costumele Presedintelui Klaus Iohannis.

Impreuna cu echipa mea va putem oferi la atelier, consultanta specializata atat pentru vestimentatia de business si casual cat si pentru cea de ceremonie. Consilierea are menirea sa va indrume catre cea mai buna alegere, indiferent daca va doriti o singura tinuta sau daca va ganditi sa schimbati intreaga garderoba, si tine cont de o serie de criterii cum ar fi: evenimentul la care participati, trasaturile dvs. fizice, comfort, preferintele personale sau ultimele tendinte in moda.

Va astept oricand cu drag in atelierul meu unde veti gasi o atmosfera calda si primitoare, alaturi de o cafea buna.

'Familia Regala a Romaniei aprecieaza costumele barbatesti ale lui Alexandru Ciucu pentru distinctia lor, calitatea tesaturilor, precum si atentia pentru detalii.'

Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei

Te putem ajuta sa faci cuiva drag un cadou "pe masura", lasandu-l totusi sa si-l aleaga singur. Suna-ne si spune-ne ce suma ai stabilit, iar noi ii vom pregati impreuna cu tine, o surpriza placuta.
Contactati-ne
/**/