Casa Regala

FAQ

 1. Cat dureaza sa fac un costum la dvs ?
  Intre 3 si 6 saptamani in functie de programarile deja existente, dar pentru cazuri urgente se poate face un efort sa dureze mai putin.
 2. La cate probe trebuie sa vin ?
  La o singura proba.
 3. Trebuie sa dau un avans ? Trebuie sa platesc la fiecare proba ?
  Da, dupa ce hotaram modelul, tesatura si restul detaliilor, este necesar sa platiti un avans de circa 40 %.Nu se fac plati intermediare, restul costumului se achita la final.
 4. Trebuie sa am la mine si pantofii de ceremonie?
  Da, este preferabil sa ii aveti.
 5. Ce fac daca nu-mi vine bine costumul/camasa la prima proba ?
  Nu va faceti griji, e important sa va vina bine la final.
 6. De ce sa-mi fac un costum/camasa de comanda ?
  Pentru ca nu veti gasi nici un/o costum/camasa de serie care sa va vine asa de bine ca unul/una pe masurile dvs si pe gustul dvs.
 7. Cat costa un costum?
  Pretul variaza in functie de tesatura, cantitatea comandata, model si timpul in care trebuie sa fie gata, dar estimativ un costum din doua piese (sacou si pantalon) costa intre 850 si 1250 de euro.
 8. Aveti materialele dvs sau pot sa vin cu tesatura mea ?
  Am o varietate foarte mare de tesaturi, atat business cat si ceremonie, si prefer – din ratiuni de ordin tehnic – sa lucrez cu tesaturile mele.
 9. Pot sa vin cu modelul meu ?
  Sigur ca da, desi va pot pune si eu la dispozitie o multitudine de mostre si reviste.
 10. Se poate inchiria un costum de la dvs ?
  Din pacate nu.
 11. Pot beneficia de o consiliere in domeniu ?
  Sigur ca da, chiar de o consiliere autorizata atat tehnic cat si estetic.
 12. De unde va procurati tesaturile/accesoriile ?
  Fara exceptie, de la furnizori cu multa experienta in domeniu (Zegna, Holland & Sherry, Dormeuil, Cerruti, Barberis, Drapers, Albini etc).
 13. Cum se poate stabili o intalnire ?
  De preferat telefonic stabilim o data de comun acord. Ulterior probele se stabilesc de la o intalnire la alta in functie de programul dvs.
Cat costa un costum ?
Pretul variaza in functie de tesatura, cantitatea comandata, model si timpul in care trebuie sa fie gata, dar estimativ un costum din doua piese (sacou si pantalon) costa intre 850 si 1250 de euro.

'Familia Regala a Romaniei aprecieaza costumele barbatesti ale lui Alexandru Ciucu pentru distinctia lor, calitatea tesaturilor, precum si atentia pentru detalii.'

Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei

Te putem ajuta sa faci cuiva drag un cadou "pe masura", lasandu-l totusi sa si-l aleaga singur. Suna-ne si spune-ne ce suma ai stabilit, iar noi ii vom pregati impreuna cu tine, o surpriza placuta.
Contactati-ne
/**/