Casa Regala

Lady Office

Stilul pe care am ales sa il propun in colectiile mele de dama este classic chic si este compus din tinute office si de cocktail, pentru ca ma intereseaza abordarea vestimentara a femeii contemporane, care stie sa fie independenta fara a-si atenua feminitatea. Fiecare creatie de dama pe care o includ in colectiile mele, este o declaratie tacita despre cum mi-ar placea sa vad imbracate femeile. Stilul office cuprinde tinutele de zi, iar rochiile de cocktail sunt propuneri pentru tinutele de seara ale femeilor la care ma refeream mai devreme. Pentru a putea indeplini toate dorintele voastre vestimentare, va venim in intampinare cu o varietate impresionanta de tesaturi, unele din matase – crepe satin, muselina, santung, altele din lana – boucle, flanela, gabardina, dar si din in, bumbac satinat sau tesaturi ultra tehnologizate, toate intr-o paleta impresionanta de culori, modele si printuri. In acelasi scop, am pregatit o echipa speciala de profesionisti, care se dedica integral creatiilor de dama, compusa din croitorese femei, cu peste douazeci de ani de experienta in domeniu. Puteti alege modelul din colectiile noastre, de pe internet, poate fi o idee proprie, sau putem crea impreuna un model unic, pornind de la trasaturile dvs fizice, aspiratiile personale, contextul pentru care comandati tinuta si incheind cu ultimele trenduri in moda. In atelierul nostru acordam o atentie deosebita fiecarei dorinte in materie de vestimentatie, pentru ca suntem constienti de exigentele sociale ale zilelor noastre si de presiunea pe care parerea celorlalti despre cum suntem imbracati o exercita asupra noastra.

Veti recunoaste intotdeauna tinuta facuta in atelierul nostru, dupa eticheta din interior, care este special tesuta pentru fiecare clienta in parte, dar si dupa alte cateva detalii pe care vi le vom dezvalui la atelier.

'Familia Regala a Romaniei aprecieaza costumele barbatesti ale lui Alexandru Ciucu pentru distinctia lor, calitatea tesaturilor, precum si atentia pentru detalii.'

Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei

[Gallery not found]
Te putem ajuta sa faci cuiva drag un cadou "pe masura", lasandu-l totusi sa si-l aleaga singur. Suna-ne si spune-ne ce suma ai stabilit, iar noi ii vom pregati impreuna cu tine, o surpriza placuta.
Contactati-ne
/**/