Casa Regala

Man Business

Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu considera costumul business ca fiind piatra de temelie a ratiunii existentei sale. In familia Ciucu, croitoria este o traditie care inceput in 1939 si impreuna cu cea mai buna echipa de croitori din tara, ne dedicam cea mai mare parte a timpului, incercand sa perfectionam tehnica de croire si executie a costumului “bespoke”. Spre diferenta de varianta “made to measure”, acesta presupune crearea unui tipar personalizat pornind de la particularitatile fizice ale fiecarui client in parte, probele aferente fiecarui costum si executia integral manuala a acestuia. Pentru a acoperi cu succes zona de business, dar si pe cea de casual, ne-am gandit sa va oferim o varietate cat mai mare de tesaturi din care sa puteti alege. Venim astfel in intampinarea dumneavoastra punandu-va la dispozitie peste 5000 de variante de tesaturi de sacou, pantalon sau pardesiu si peste 1000 de variante de tesaturi pentru camasi intr-o cromatica si texturi extrem de variate, lucrand cu cele mai importante si cunoscute tesatorii din lume: Zegna, Loro Piana, Holland&Sherry, Dormeuil, Albini, Cerutti.

Modul nostru de lucru este simplu. In functie de disponibilitatea dumneavoastra, puteti face o programare telefonic sau pe mail. La data stabilita, va asteptam la atelier, unde vom hotari toate detaliile comenzii. Puteti alege modelul din colectiile noastre, de pe internet sau din orice altaparte, sau il putem crea impreuna pornind de la domeniul dvs de activitate, pozitia pe care o ocupati sau la care aspirati, personalitatea si trasaturile dvs. fizice, preferintele personale si ultimele tendinte in moda. Exista multe norme vestimentare in mediul de afaceri, incepand cu interviul de angajare si terminand cu petrecerea de pensionare. Avem insa o vasta experienta in consilierea vestimentara specifica, clientii nostri provenind din diferite domenii de business: banci, corporatii, avocatura, sport,politica sau antreprenoriat. Sacoul mai scurt sau mai lung, pantalonul mai stramt sau mai larg, camasa in dungi sau carouri, lungimea optima a cravatei, culoarea sosetelor, sunt intrebari la care putem raspunde cu precizie, in functie de specificul activitatii dvs.

Veti recunoaste intotdeauna un costum facut in atelierul nostru, dupa eticheta din interiorul sacoului, care este special tesuta pentru fiecare client in parte, dar si dupa alte cateva detalii pe care vi le vom dezvalui la atelier.

'Familia Regala a Romaniei aprecieaza costumele barbatesti ale lui Alexandru Ciucu pentru distinctia lor, calitatea tesaturilor, precum si atentia pentru detalii.'

Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei

[Gallery not found]
Te putem ajuta sa faci cuiva drag un cadou "pe masura", lasandu-l totusi sa si-l aleaga singur. Suna-ne si spune-ne ce suma ai stabilit, iar noi ii vom pregati impreuna cu tine, o surpriza placuta.
Contactati-ne
/**/