Casa Regala

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

 1. INFORMATII GENERALE:

  1. Prin intermediul termenilor si conditiilor se stabileste modul de utilizare a Siteului/Continutului/Serviciului de catre oricare Utilizator sau Cumparator, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre www.alexandruciucu.ro si acesta.

  2. Folosirea, accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciilor oferite de catre www.alexandruciucu.ro , implica aderarea Utilizatorului sau Cumparatorului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

  3. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Utilizatorul sau Cumparatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, www.alexanxdruciucu.ro sau oricarui tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia Romana in vigoare.

  4. In cazul in care Cumparatorul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru prezentele Termeni si Conditii, se va considera ca respectivul Cumparator a renuntat la: accesul la Serviciu, alte servicii/produse oferite de www.alexanxdruciucu.ro prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea www.alexanxdruciucu.ro de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Vanzatorului, sens in care Vanzatorul va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese in maxim 30 de zile de la notificarea scrisa a Cumparatorului.

  5. Cu toate acestea, Cumparatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta conditiile de utilizare a site-ului, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

  6. Cumparatorul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea conditiilor de utilizare a site-ului pe durata derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Vanzator.

2. NEWSLETTERE SI ALERTE

 

  1. Odata cu crearea unui cont pe site, Cumparatorul accepta Termenii si Conditiile prevazute in prezentul site, prezumandu-se totodata ca si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea www.alexandruciucu.ro , transmise prin posta electronica (e-mail, SMS).
  2. Datele preluate de la un Cumparator, in scopul expedierii newsletter-elor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Vanzator in limitele Politicii de confidentialitate.
  3. Renuntarea la primirea newsletter-elor si/sau alertelor de catre Cumparator se poate face in orice moment printr-o simpla notificare scrisa sau prin bifarea optiunii “Dezabonare” din newsleter-ul primit.
  4. Renuntarea la primirea newsletter-elor si/sau alertelor nu implica renuntarea la comenzile aflate in curs de derulare.
 1. DEFINITII:

 

Urmatoarele definitii se aplica in urmatorii termeni si conditii:

  1. Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.alexandruciucu.ro

  2. Cumparator – orice persoana fizica sau persoana juridica care efectueaza o Comanda

  3. Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

  4. Comanda – documentul fizic sau electronic, cu valoare juridica, ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si de a faca plata acestora. Mai precis, Comanda reprezinta confirmarea fizica sau electronica generata ca urmare a accesarii Magazinului fizic sau online de catre un Cumparator, prin care acesta a transmis catre Vanzator intentia sa de a achizitiona unul sau mai multe produse sau servicii. O comanda dobandeste valoare contractuala doar in momentul acceptarii ei exprese de catre Vanzator (prin emiterea unei confirmari de livrare) si doar daca avansul de 50% din pretul total al comenzii a fost incasat de catre Vanzator. Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru informatii introduse incorect, din care pot rezulta intarzieri de livrare.

  5. Fisa de comanda- Reprezinta confirmarea scrisa pentru o comanda plasata in cadrul atelierului (comanda de tip Bespoke sau Made To Measure). In fisa de comanda se regasesc toate detaliile stabilite in momentul plasarii unei comenzi (model, culoare, tesatura, masuri, detalii stilistice, etc) inclusiv pretul dar si datele pentru proba si pentru livrarea produsului.

  6. Contract – o comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze produsele si serviciile iar Cumparatorul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor produse si servicii.

  7. Vanzator – societatea SC SAVILE GRUP SRL inregistrata la Registrul Comertului sub numărul J40/18868/2008, Cod Unic de Inregistrare 24709809, strada Cupolei, nr. 7, sector 6 Bucuresti, sau orice alta societate comerciala, persoana juridica cu care colaboreaza Vanzatorul.

  8. Gift Card – reprezinta instrumentul de plata si achizitie care se bazeaza pe plata in avans a unor sume a caror decontare se face ulterior prin intermediul livrarii unor bunuri/prestarii unor servicii care vor fi achizitionate din atelierul/magazinul Vanzatorului, de regula de catre o alta persoana decat cea care a achitat sumele initiale.

  9. Beneficiarul Gift Card-ului – reprezinta terta persoana, care intra in posesia Gift Card-ului prin orice mijloace si care, in temeiul acestuia poate comanda si achizitiona din atelierul/magazinul Vanzatorului orice produs, in limita sumei inscrise pe acesta.

 1. PRIMIREA COMENZILOR SI INLOCUIREA PRODUSELOR
  1. La primirea comenzii, Cumparatorul va verifica in detaliu continutul coletului, asigurandu-se ca produsele corespund specificatiilor din comanda si din factura. Pentru orice neconformitati atat cantitative, cat si calitative, ul il va contacta pe Vanzator in termen de maximum 24 de ore in vederea lamuririi neconcordantelor constatate.
  2. Daca in momentul deschiderii coletului se va constata faptul ca livrarea este completa, in conformitate cu cele mentionate in factura sau comanda, Cumparatorul va semna pentru primirea acesteia, orice reclamatie ulterioara nefiind luata in considerare.
  3. Pentru orice neconformitati calitative ale produselor comandate, aparute inaintea preluarii comenzii sau pe parcursul livrarii produselor, Cumparatorul va notifica Vanzatorul in termen de maximum 24 de ore de la receptia coletului, la adresa de email: office@alexandruciucu.ro . Daca in urma constatarii reprezentantilor Vanzatorului se vor identifica deficiente calitative ale produselor livrate, Vanzatorul va alege una dintre urmatoarele solutii de remediere: inlocuirea produsului cu un alt produs, intr-un interval de timp cel mult egal cu cel al procesarii comenzii initiale, costurile de transport aferente inlocuirii produsului in cauza, urmand a fi suportat integral de catre Vanzator SAU aplicarea unui discount fata de pretul de achizitie;
  4. In ipoteza in care Cumparatorul va aprecia ca marimea produselor comandate nu este buna, va aduce la cunostinta Vanzatorului aceasta situatie, in scris, pe adresa de email office@alexandruciucu.ro . Daca erorile de masurare apartin Vanzatorului, acesta va proceda pe cheltuiala sa, la ajustarea produsului in cauza pana cand acesta atinge marimea potrivita, iar daca eroarea Vanzatorului este de asa natura, incat produsul nu mai poate fi ajustat, Vanzatorul se angajeaza sa refaca produsul integral, intr-un interval de timp cel mult egal cu cel al procesarii comenzii initiale.
  5. Pentru situatiile in care produsele sunt confectionate la comanda sau sunt personalizate, in conformitate cu instructiunile sau specificatiile comunicate de catre Cumparator, iar acesta doreste schimbarea/adaugarea/eliminarea/cresterea/micsorarea unuia sau mai multor detalii sau dimensiuni din cele alese initial, el va aduce la cunostinta Vanzatorului aceasta situatie, in scris, pe adresa de email office@alexandruciucu.ro., iar Vanzatorul ii va raspunde daca aceste schimbari pot fi efectuate si daca da, in cat timp. In acest caz, costurile de retusare/redimensionare/transformare a produselor vor fi suportate integral de catre Cumparator.
  6. De asemenea, in cazul constatarii unor modificari ale dimensiunilor corpului Cumparatorului intre momentul comunicarii/efectuarii masuratorilor si momentul livrarii produselor, costul redimensionarii sau retusarii produsului va fi integral in sarcina Cumparatorului. Totodata, daca retusarea/redimensionarea produsului nu este posibila din punct de vedere tehnica, Cumparatorul va fi obligat sa achite integral produsul comandat, acesta putand sa decida asupra lansarii unei noi comenzi pentru un produs similar, conform noilor dimensiuni si/sau detalii tehnice dorite.
  7. In situatia in care Cumparatorul solicita confectionarea unui produs pe baza unor imagini sau filme obtinute fie de pe site-ul Vanzatorului, fie din alte surse externe, acesta intelege ca pot exista diferente notabile intre pozele furnizate si produsul final realizat de catre Vanzator, acestea putandu-se datora urmatorilor factori: dimensiunile si proportiile fizice ale Cumparatorului, tipul, culoarea si reflexiile tesaturii, luminozitatea si contrastul ecranului sau imprimantei, etc. Cumparatorul intelege totodata faptul ca, materialele prezentate ca ghid pot suferi in prealabil ajustari cum ar fi: prelucrari de tip photoshop, modificari ad hoc ale croielii in vederea fotografierii comerciale a produsului, utilizarea filtrelor foto, etc. Totodata, intr-o astfel de situatie, este posibil sa existe diferente intre produsul realizat la comanda pe baza informatiilor furnizate de catre Cumparator ( poze, dimensiuni, etc. ) si produsul evidentiat de catre Vanzator sau Cumparator in brosuri, pliante, reviste, website, fb, instagram, internet, etc. Orice neintelegeri legate de astfel de diferente, vor putea fi remediate, contra cost, daca acest lucru este posibil, in caz contrar, riscul fiind in sarcina exclusiva a Cumparatorului. Pentru aceste considerente, este intotdeauna de preferat ca lansarea comenzii sa se realizeze direct in atelierul/magazinul Vanzatorului, pentru a putea fi obtinute dimensiunile corecte de catre reprezentantii Vanzatorului si pentru a putea vedea in realitate textura si culoarea diferitelor tesaturi si accesorii implicate in executia produsului comandat.
  8. Cumparatorul este informat si isi asuma faptul ca pot exista variatiuni de nuante intre mostrarul de tesaturi care sta la baza lansarii comenzii si produsul final, acest lucru datorandu-se faptului ca, tesatura din care se va realiza produsul comandat este produsa la o data ulterioara celei la care a fost realizat mostrarul.
  9. Cumparatorul este de acord ca in momentul efectuarii masuratorilor in vederea lansarii comenzii, sa completeze un formular pus la dispozitia sa de catre Vanzator, in care vor fi mentionate toate datele tehnice necesare confectionarii si livrarii produsului (cod tesatura, particularitati legate de accesorii, dimensiuni, descrierea produselor, alte detalii de natura stilistica, etc.)

CONDITIILE DE RETUR:

  1. Cumparatorul a luat cunostinta de faptul ca produsele care fac obiectul returului trebuie sa se afle in aceeasi stare, ca in momentul livrarii (fara deteriorari, nepurtate, fara pete), precum si sa fie insotite de toate accesoriile cu care au fost livrate (ambalaje, huse, cutii, saci de depozitare, cataloage/pliante, eventuale cadouri care au insotit produsele, facturi, certificate de garantie, etc.), in caz, contrar, acestea neputand face obiectul returului. Astfel, orice interventie neautorizata asupra produselor cum ar fi: indepartarea etichetelor, spalatul produselor, modificarea dimensiunilor acestora, etc. atrag pierderea dreptului de retur.
  2. In ipoteza in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi gen si se doreste returnarea tuturor acestora, este necesar ca doar unul dintre aceste produse sa fi fost desigilat, urmand ca returul celorlalte produse, de acelasi gen, sa se poata realiza doar daca celelalte produse sunt sigilate.
  3. Diminuarea valorii produselor rezultata din interventia directa sau indirecta a Cumparatorului asupra acestora va fi imputata direct Cumparatorului. Urmatoarele actiuni directe sau indirecte ale Cumparatorului sunt considerate cazuri de diminuare a valorii produselor: produse patate/sifonate/agatate/rupte/tocite, confectii impregnate cu mirosuri/umezeala, produse descusute/modificate, produse din piele ce prezinta urme de folosire (curele cu urme de purtare, cutare, pantofi ce au talpile de piele zgariate sau au fetele cutate ).
  4. Cumparatorul va trebui sa manipuleze produsele achizitionate in acelasi mod in care i-ar fi permis intr-un magazin ( cu buna credinta, ca un Cumparator obisnuit )

EXCEPTARI DE LA DREPTUL DE RETRAGERE/RETUR:

Activitatea comerciala desfasurata prin intermediul www.alexandruciucu.ro este reglementata de dispozitiile OUG 34-2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, inclusiv cu privire la dreptul de retur/retragere a produselor, astfel:

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG nr. 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;

b) furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

 1. PRETUL PRODUSELOR SI MODALITATEA DE PLATA

 

  1. Pretul fiecarui produs va fi cel mentionat pe website-ul www.alexandruciucu.ro si se refera intotdeauna la pretul pe bucata. Nici o modificare de pret nu va afecta comenzile deja lansate si pentru care a fost generata confirmarea electronica de receptionare din partea Vanzatorului. Pretul produselor realizate pe comanda, va fi exprimat in fisa de comanda.
  2. În cazurile in care, urmare a unor erori tehnice ale site-ului web vor aparea diferente de preț, ne rezervăm dreptul de a nu furniza bunurile la acel preț. Intr-o astfel de ipoteza, vă vom contacta pentru a vă aduce la cunostinta prețul corect, fiind la latitudinea dvs daca veti anula sau accepta comanda la pretul corect.
  3. Va aducem la cunostinta faptul ca, este dreptul exclusiv al Vanzatorului de a modifica pretul oricarui produs comercializat, in orice moment, cu exceptia cazului in care, a fost efectuata deja o comanda pentru un produs, situatie in care, Cumparatorul va putea achizitiona produsul comandat, la pretul existent pe site la momentul lansarii comenzii.
  4. Toate preturile aferente produselor prezentate pe website sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adaugata, dar nu includ costurile de livrare, acestea fiind in sarcina exclusiva a Cumparatorului.
  5. Pentru fiecare comanda va fi emisa o factura cu sau fara TVA (in functie de persoana juridica ce emite factura), ce va contine toate mentiunile legale obligatorii;

MODALITATEA DE PLATA A PRODUSELOR:

 • pretul produselor este cel stabilit de catre Vanzator si va fi mentionat in Comanda / Fisa de comanda, urmand a fi achitat dupa cum urmeaza:
 • 50% din valoarea totala a comenzii se va plati in avans la momentul lansarii comenzii, urmand ca,
 • diferenta de 50% sa se achite in momentul livrarii comenzii.

Modalitati de plata:

Plata se va face fie in numerar, fie cu card bancar, fie prin virament. In cazul platii prin numerar, dovada achitarii o reprezinta factura si chitanta eliberate de catre Vanzator, cu semnatura de primire a Cumparatorului, sau bonul de casa. Pentru platile efectuate cu cardul, dovada achitarii o reprezinta factura si chitanta POS eliberate de catre Vanzator, cu semnatura de primire a Cumparatorului. Pentru platile efectuate prin virament bancar, din contul Cumparatorului in contul Vanzatorului, dovada efectuarii platii o constituie extrasele de cont, partile convenind ca nicio plata efectuata prin ordin de plata sa nu fie considerata primita decat in momentul creditarii contului Vanzatorului cu sumele respective.

 1. CONDITII DE LIVRARE A PRODUSELOR

Produsele achizitionate de pe site-ul www.alexandruciucu.ro pot fi livrate la adresa de livrare specificata de catre Cumparator, in urmatoarele conditii:

  1. Prin intermediul urmatoarelor firme de curierat, partenere: UrgentCargus
  2. Tarifele percepute pentru transport și ambalare sunt cele practicate de catre fiecare dintre firmele de curierat partenere, astfel cum acestea sunt prezentate mai jos:
  3. Durata de livrare a produselor comandate poate varia intre 24 si 72 de ore pentru livrarile interne si pana la 15 zile lucratoare pentru livrarile externe, in functie de tara de destinatie.
  4. Serviciul de livrare cade in sarcina exclusiva a firmei de curierat, astfel ca, orice reclamatii legate de durata sau conditiile de livrare vor fi solutionate direct cu firma de curierat in cauza.
  5. La primirea coletului, Cumparatorul are obligatia să verifice integritatea ambalajului. Mențiunile sau obiectiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete le puteți face în momentul livrării pe AWB sau să refuzați primirea și plata coletului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, nu se pot lua în considerare.

Conditiile de livrare pentru produsele comandate online:

  1. Pentru produsele comandate online termenele de livrare pot varia, in functie de disponibilitatea produsului din momentul lansarii comenzii. Cu toate acestea, termenul de livrare a produselor comandate online nu poate depasi 10 zile.
  2. In cazurile in care produsele fie nu pot fi realizate ( ex. din lipsa materialului ), fie sunt afectate de modificari ale pretului, ulterioare lansarii comenzii, Vanzatorul va informa Cumparatorul asupra acestor modificari intervenite, urmand ca, la cererea expresa a Cumparatorului, sa returneze sumele achitate cu titlu de avans, in termen de maximum 10 zile lucratoare. In ipoteza in care, Cumparatorul va opta totusi pentru confirmarea comenzii, chiar si cu modificarile aduse la cunostinta sa de catre Vanzator, acesta din urma se angajeaza sa livreze comanda, conform noilor modificari, cu respectarea termenului maxim de livrare.

Conditiile de livrare pentru produsele realizate pe comanda:

  1. Comenzile plasate direct la atelier vor cuprinde obligatoriu o Fisa de comanda, in care se vor regasi toate detaliile legate de caracteristicile produsului, precum si cele referitoare la conditiile de executie si livrare.
  2. Produsele ridicate din atelier sunt prezumate a fi fost probate si acceptate fara conditii de catre Cumparator, astfel incat, eventualele solicitari ulterioare de modificare a dimensiunilor/retusare vor putea fi efectuate doar contra cost.

Dispozitiile prevazute in prezenta, se completeaza in mod corespunzator cu dispozitiile OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 1. INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE A PRODUSELOR

 

  1. In momentul achizitionarii produselor, vă rugăm să citiţi cu atenţie eticheta de intretinere atasata acestora;
  2. Produsele achizitionate trebuie să fie folosite doar în scopul pentru care au fost create, respectiv imbracarea, incaltarea sau accesorizarea articolelor de imbracaminte/incaltaminte.
  3. Nu încercaţi să îndepărtaţi personal petele de pe produsele achizitionate, ci apelaţi intotdeauna la o curăţătorie specializată.
  4. Produsele purtate trebuie ţinute în locuri aerisite, fiind recomandată păstrarea lor în locuri uscate până când sunt duse la curăţătorie.
  5. Încercaţi să nu purtaţi produsul achizitionat mai mult de două zile consecutive.
  6. Produsele nu trebuie expuse în lumina soarelui pentru o perioada lungă de timp (dupa doar opt zile de expunere la soare, fibra intra in reactie, incepand degradarea cromatica).
  7. Produsele trebuie să fie păstrate/depozitate pe umeraşe, după fiecare purtare. Nu le împăturiţi, deoarece, prin aceasta operaţiune, se poate deprecia aspectul exterior al produsului şi este recomandată păstrarea în huse de haine originale sau saci speciali pentru îmbrăcăminte.
  8. În timpul operaţiunii de curăţare instrucţiunile care apar pe eticheta de conţinut şi întreţinere trebuie respectate.
  9. Curăţătoria trebuie atenţionată în ceea ce priveşte prezenta si compoziţia termocolantului sau trebuie să i se atragă atenţia asupra etichetei de conţinut/întreţinere. Dacă temperatura este prea mare, aburul poate cauza topirea şi deformarea termocolantului, ceea ce va afecta aspectul iniţial al produsului.
  10. Produsul se spală sau se curăță conform instrucțiunilor indicate pe eticheta interioară sau conform specificatiilor din pagina de prezentare a produsului.
  11. Nu folositi pentru spalarea/curatarea articolelor produse de curatat industriale (soda sau alti derivati chimici), acestea putand deteriora ireversibil produsul. Se interzice spalarea articolelor de imbracaminte la temperaturi mai mari decat cele specificate pe eticheta interioara.
  12. Se vor folosi numai detergenti care respecta normele de calitate impuse de legislatia UE privind siguranta utilizarii acestor produse.
  13. Nu uscati produsul prin expunerea la surse de caldura (radiatoare electrice, aragazuri etc.). Uscarea se va face intotdeauna la temperatura camerei.
  14. Feriți produsul de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforări sau orice acțiuni fizice de natură să producă deteriorarea acestuia. În cazul în care apelați la servicii specializate de curățătorie și/sau spălătorie pentru întreținerea produsului, www.alexandruciucu.ro nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de defectele care pot apărea în urma procesului de curățare și/sau spălare.

Mentiuni speciale pentru ingrijirea confectiilor:

  1. Nu taiati eticheta interioara a produsului! Lipsa acestei etichete interioare duce automat la pierderea garantiei comerciale!
  2. Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea urmatoarelor instructiuni:
  3. Compozitia, instructiunile de intretinere, precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere se gasesc pe eticheta interioara a produsului. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatorie consultarea acestora.
  4. Orice sesizari cu privire la calitatea produselor pe perioada valabilitatii garantiei vor fi adresate www.alexandruciucu.ro utilizand datele de contact disponibile pe site-ul magazinului online. Garantia acopera lipsa de conformitate existenta la momentul achizitionarii produsului, nefiind acoperita uzura normala a produsului. Garantia oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare.
  5. Orice deteriorare a produsului sub forma petelor, rupturilor, zgarieturilor, etc., care nu au fost aduse la cunostinta Vanzatorului in momentul ridicarii produsului vor atrage dupa sine pierderea garantiei produsului. 
  6. Pentru protectia produselor achizitionate si prelungirea duratei lor de viata se recomanda ca produsele sa fie curatate si calcate doar in curatatorii specializate, prin procedeele adecvate tipului de tesatura din care este confectionat produsul, in caz contrar, produsul riscand fie sa se deterioreze fie sa-si scurteze durata de viata;
  7. Cand nu sunt purtate, produsele se vor aseza pe umerase corespunzatoare ca dimensiune, iar in cazul in care produsele sunt ude, se vor lasa la uscat departe de orice sursa de caldura.
  8. Pentru mentinerea indelungata a culorilor vii ale produselor se recomanda evitarea expunerii indelungate a acestora la o sursa puternica de lumina ( de ex. depozitarea acestora la soare)
  9. Orice produs confectionat din lana sau alte declinari ale acesteia NU se va curata in masina de spalat.
  10. Se interzice folosirea oricarui tip de inalbitori pentru curatarea produselor achizitionate.
  11. Cumparatorul a fost informat asupra faptului ca, sunt considerate produse “water-proof” numai acele produse care sunt marcate corespunzator cu sigla “water-proof”.
  12. Pentru persoanele care au o musculatura deosebita (in mod special in zona pulpelor sau a antebratului), ce poate determina tocirea tesaturii printr un grad de frecare excesiva, Vanzatorul nu poate fi raspunzator pentru o astfel de deteriorare prematura. El va consilia insa Cumparatorul in alegerea unei tesaturi mai rezistente, cu un gramaj ridicat, asigurandu-se astfel prelungirea duratei de viata a produsului.
  13. In cazul persoanelor cu transpiratie acida ori a celor cu un PH prea ridicat sau prea scazut, este posibil sa migreze culoarea captuselii in tesatura produsului achizitionat sau in tesatura camasii. Intr-o astfel de situatie, intreaga responsabilitate ii revine Cumparatorului. Vanzatorul nu poate fi raspunzator, el fiind in masura sa probeze ca materialele folosite se inscriu in normele de exploatare permise de legislatia UE, prin teste de rezistenta si certificate de calitate puse la dispozitie de furnizorii de tesaturi.

Mentiuni speciale pentru ingrijirea incaltamintei:

  1. Pentru prelungirea duratei de viata a produselor, se recomanda ca dupa fiecare utilizare, incaltamintea sa fie asezata pe sanuri potrivite ca forma si ca marime, prin aceasta incaltamintea pastrandu-si forma initiala.
  2. Inainte de aplicarea oricarei solutii de ingirjire a pielii (crema, luciu,etc.), incaltamintea trebuie curatata, in caz contrar, existand riscul ca eventualele mizerii sa pateze pielea.
  3. Produsele utilizate pentru curatarea si intretinere incaltamintei trebuie sa fie special concepute pentru tipul de material din care este confectionat produsul.
  4. In vederea prelungirii duratei de viata a produsului, se recomanda ca dupa fiecare purtare, incaltamintea sa fie curatata si tratata cu ajutorul unei creme pentru incaltaminte si ulterior sa fie lustruita cu o carpa moale sau perie speciala.
  5. Se recomanda ca incaltamintea din piele intoarsa, neteda sau orice alt tip de piele fina sa fie curatata doar cu o carpa moale, cea din materiale sintetice se va curata cu o carpa moale si uscata, iar cea din material textil se va curata cu o perie uscata.
  6. Se recomanda evitarea contactului oricarui tip de incaltaminte cu solventii organici ( alcool, acetona, benzina, motorina, etc. ) 
  7. NU se recomanda sub nici o forma spalarea incaltamintei ( indiferent de materialul din care este confectionat ) nici manual si nici prin masina de spalat.
  8. Incaltamintea care s-a udat accidental se va lasa la uscat la temperatura camerei, interzicandu-se uscarea acesteia fortata, langa o sursa de caldura sau la soare.
  9. Pentru prelungirea duratei de viata a produselor se recomanda purtarea alternativa a mai multor perechi de incaltaminte intr-un interval de timp.

Atentionari speciale pentru confectii si incaltaminte:

  1. Articolele din piele naturala polisata nu sunt echivalente cu produsele “water proof”, acestea nefiind sunt perfect impermeabile, ci doar lasand apa sa patrunda mai greu.
  2. Tesaturile care poarta eticheta “water repelant” nu sunt total impermeabile, ci doar asigura o patrundere mai lenta a apei. Numai produsele care poarta eticheta “ water-proof” pot fi considerate impermeabile.
  3. Se recomanda ca incaltamintea confectionata din fete textile sau din piele naturala si nefinisata (piele intoarsa, nabuc etc), precum si cea cu fete prezentand perforatii, precum si incaltamintea cu talpa din piele sa fie purtata doar pe timp uscat, in caz contrar existand riscul deteriorarii acesteia ca urmare a actiunii apei asupra materialului.
  4. In cazul captuselilor naturale ale incaltamintei netratate chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul migrarii culorii, motiv pentru care se recomanda folosirea unor ciorapi asortati sau de o culoare inchisa.
  5. Incaltamintea cu talpa din piele se toceste in mod natural mai repede, motiv pentru care, in vederea prelungirii duratei de viata a produsului se recomanda protejarea sa cu ajutorul unei pingele din cauciuc.
  6. Imbracamintea din fibre naturale se sifoneaza si necesita calcare pe mese speciale, destinate tesaturii de costum si cu fiare de calcat cu talpa de Teflon.
  7. Imbracamintea din fibre naturale este expusa riscului de peeling si rarefierii tesaturii la purtari indelungate.
  8. Nu se considera defect de fabricatie si nu poate face obiectul garantiei, deteriorarea incaltamintei cauzata de conducerea autoturismului.
  9. Durata medie de utilizare a produsului achizitionat este de 12 luni, aceasta putand fi asigurata numai cu respectarea in totalitate a instructiunilor de ingrijire descrise in prezentul Capitol.
  10. Vanzatorul este exonerat de orice raspundere pentru defectele sau degradarile produselor provenite din nerespectarea instructiunilor mentionate mai sus.

 

 

 1. GARANTIA PRODUSELOR:
  1. Produsele comercializate prin intermediul magazinului online www.alexandruciucu.ro sau direct de la sediul nostru sunt noi, in ambalajele originale si se bucura de caracteristicile indicate in descrierea lor.
  2. Vanzatorul declara ca produsele comercializate prin intermediul site-ului www.alexandruciucu.ro sau direct de la sediul nostru sunt corespunzatoare din punct de vedere calitativ scopului pentru care aceste produse sunt destinate.
  3. Pentru produsele existente in stoc si care nu fac obiectul comenzii si/sau a personalizarii, Vanzatorul asigura o garantie comerciala de 30 de zile de la data achizitionarii produsului, societatea noastra acceptand in acest termen, returul oricarui produs nefolosit, insotit de factura sau copia dupa factura de la livrare. Nu se pot restitui produse folosite sau care prezinta urme de folosire! De asemenea, Vanzatorul asigura o garantie de 30 de zile de la data livrarii pentru orice deficiente calitative neimputabile Cumparatorului.
  4. Pentru asigurarea garantiei, sunt necesare: factura de cumparare, certificatul de garantie, in exemplar original, precum si produsul pentru care se solicita valorificarea garantiei.
  5. Pentru a putea beneficia de garantia comerciala aplicabila produsului comandat, aveti obligatia de a utiliza, manipula si exploata produsul in conformitate cu recomandarile primite din partea Vanzatroului.
  6. Vanzatorul ofera urmatoarele modalitati de asigurare a garantiei, in functie de deficienta: a)repararea produsului, b)inlocuirea acestuia sau c)restituirea contravalorii produsului, in conditiile legislatiei in vigoare.
  7. Masura reparatorie se stabileste intotdeauna fie in functie de motivul pentru care se solicita garantia, fie prin negociere comuna si se solutioneaza intr-una dintre modalitatile prezentate anterior, in termen de maximum 15 zile de la data primirii produsului in garantie.
  8. Prezenta garantie nu afecteaza drepturile consumatorului conferite de legislatia in vigoare
  9. Nerespectarea instructiunilor de folosire a produselor specificate in prezentul site atrage pierderea garantiei!

Mentiuni speciale pentru ingrijirea confectiilor:

  1. Nu taiati eticheta interioara a produsului! Lipsa acestei etichete interioare duce automat la pierderea garantiei comerciale!
  2. Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea urmatoarelor instructiuni:
  3. Compozitia, instructiunile de intretinere, precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere se gasesc pe eticheta interioara a produsului. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatorie consultarea acestora.
  4. Orice sesizari cu privire la calitatea produselor pe perioada valabilitatii garantiei vor fi adresate Vanzatorului utilizand datele de contact disponibile pe site-ul magazinului online. Garantia acopera lipsa de conformitate existenta la momentul achizitionarii produsului, nefiind acoperita uzura normala a produsului. Garantia oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare.
 1. PROPRIETATE INTELECTUALA:

 

  1. Continutul prezentului SITE este proprietatea exclusiva a www.alexandruciucu.ro, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
  2. Utilizatorul / Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului
  3. Niciun continut transmis catre Utilizator / Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea www.alexandruciucu.ro si/sau al angajatului sau care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
  4. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
  5. Este interzisa transmiterea sau distribuirea unui virus, troian sau vierme, sau postarea oricarui alt material rau intentionat, ofensator, obscen sau daunator din punct de vedere tehnologic, etic sau moral.
  6. Este interzisa transmiterea de materiale publicitare sau de materiale promotionale nesolicitate, denumite in mod obisnuit “spam”.
  7. Vanzatorul va raporta orice astfel de incalcari mentionate mai sus autoritatilor competenete, dezvaluind identitatea faptuitorilor.
  8. Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau dauna cauzata de vreun atac provocat de virusi sau alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnologic care atrag infectarea echipamentelor, programelor de calculator, datelor sau altor materiale apartinand tertelor personae, datorate utilizarii de catre dvs. a acestui website

 1. LEGISLATIA SI JURISDICTIA APLICABILE
  1. Activitatile de comercializare prin intermediul magazinului online www.alexandruciucu.ro , precum si contractele de vanzare-cumparare incheiate prin intermediul acestuia, sunt guvernate de legislatia romana.
  2. Orice neintelegere care decurge din sau in legatura cu folosirea site-ului web www.alexandruciucu.ro , a magazinului online aferent sau in legatura cu contractele mentionate in paragraful anterior, daca nu va putea fi solutionata pe cale amiabila, va fi supusa spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului.
  3. Orice reclamatii sau sesizari din partea oricarui Cumparator vor fi adresate in scris la adresa de email: office@alexandruciucu.ro , sau la telefon 031 069 9819, in atentia persoanei de contact.
  4. Orice informatie dezvaluita de catre Vanzator, Cumparatorului, cu ocazia achizitionarii produselor sale, indiferent de natura sa ( comerciala, financiara sau orice alta natura ), nu va putea fi adusa la cunostinta tertilor, fara consimtamantul prealabil, scris, al Vanzatorului.
 1. CONTACT

 

  1. www.alexandruciucu.ro publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate in timp real, in vederea informarii corecte si la timp a tuturor Cumparatorilor;
  2. Prin completarea formularului de contact, a Contractului, a Fisei de Comanda sau a serviciului prezent pe site, Cumparatorul permite www.alexandruciucu.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).
  3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu echivaleaza cu un angajament din partea www.alexandruciucu.ro de a contacta Cumparatorul.
  4. www.alexandruciucu.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Cumparator, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

'Familia Regala a Romaniei aprecieaza costumele barbatesti ale lui Alexandru Ciucu pentru distinctia lor, calitatea tesaturilor, precum si atentia pentru detalii.'

Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei

Te putem ajuta sa faci cuiva drag un cadou "pe masura", lasandu-l totusi sa si-l aleaga singur. Suna-ne si spune-ne ce suma ai stabilit, iar noi ii vom pregati impreuna cu tine, o surpriza placuta.
Contactati-ne
/**/