THE BRAND

2023 Reinnoirea titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, la implinirea a 15 ani de colaborare.  

 

 2020 Alexandru Ciucu obtine de la Mohammed Murad cea mai mare investitie - 2 milioane de euro - în prima ediČ›ie a show-ului ProTV, Imperiul Leilor pentru implementarea celui mai amplu si exclusivist proiect din domeniul fashion.

 

2019 Reinnoirea pentru a 3 a oara a titlului de Furnizor al Casei Regale a Romaniei.

 

2019 Este momentul lansarii noului site Alexandru Ciucu intr-o prezentare inedita. Formatul este simplu, elegant si user-friendly. Site-ul se deschide cu o imagine unicat in care vizitatorii iau contact cu ”Lumea Alexandru Ciucu”. Personajele - persoane publice - Regi, Principi si Principese, Presedinti, actori, regizori, cantareti, artisti sau sportivi de performanta - sunt reunite de faptul ca au ales la un moment dat in viata sa comande una sau mai multe tinute in Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu. Designerul a studiat foarte mult compozitia si simbolistica implicate in constructia ilustratiei. El a asezat cu mare atentie fiecare personaj astfel incat sa fie conturata cat mai bine lumea din care fac sau faceau parte toti cei implicati in proiect.
Odata intrati pe site, vizitatorii pot vedea toate colectiile si prezentarile designerului, istoria brandului si a traditiei sale de familie in arta croitoriei. Un buton special este dedicat accesoriilor care se gasesc de vanzare in Atelier sau online.

 

2018 Alexandru Ciucu realizeaza designul, tiparele si prototipurile noilor uniforme ale Armatei Romane, marcand astfel prima schimbare stilistica din ultimii 70 de ani. Designerul roman realizeaza probono intregul proiect considerand acest lucru cadoul sau pentru tara la implinirea a 100 de ani de la Marea Unire.

 

2018 Designerul sustine un seminar de stil vestimentar masculin in cadrul programei pentru cursantii Institutului Diplomatic Roman.

 

2018 Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu se muta in cea mai luxoasa zona a Capitalei. Are loc o petrecere privata de casa noua.

 

2017 Alexandru Ciucu creeaza o tinuta speciala pentru Codin Maticiuc, in cadrul “Galei Designerilor” organizata de OK Magazine. Cei doi castiga premiul intai cu tinuta respectiva.

 

2016 La aniversarea a 30 de ani de la castigarea Cupei UCL, designerul creeaza 4 costume pentru Helmuth Duckadam, in semn de omagiu, cate unul pentru fiecare penalty aparat in 1986.

 

2016 Acordarea celui de-al treilea Titlu de Furnizor al Casei Regale in cadrul unui eveniment festiv la Palatul Elisabeta.

 

2015 Se implinesc cinci ani de cand Alexandru Ciucu a devenit Furnizor al Casei Regale. Invitata de onoare ASR Principesa Maria a Romaniei.

 

2015 Debuteaza colaborarea cu Prima Doamna a Romaniei, Alexandru Ciucu creand numeroase tinute pe care Carmen Iohannis le-a purtat in diferite ocazii oficiale de rang inalt.

 

2015 De ziua Armatei, Alexandru Ciucu daruieste "Regimentului 30 Garda Mihai Viteazul" un set complet de huse, create special pentru transportul tinutelor de parada.

 

2014 Designerul creeaza din nou un brad simbolic pentru licitatia anuala de la Monaco.

 

2014 Alexandru Ciucu sarbatoreste printr-un eveniment privat implinirea a 75 de ani de traditie in croitorie a familiei sale. Se proiecteaza un film dedicat acestei performante.

 

2013 Prezentarea colectiei Lady vs Gentleman la Monaco, Hotel de Paris.

 

2013 Acordarea celui de al doilea titlu de Furnizor Regal si ridicarea creatorului la rangul de Maestru.

 

2012 Realizeaza un calendar impreuna cu Echipa Nationala de Rugby a Romaniei pe care il vinde la un eveniment special organizat, donand fondurile rezultate Fundatiei Principesa Margareta.

 

2012 Prezentarea colectiei L'Homme.Roi la Monaco, Hotel de Paris.

 

2012 Designerul creaza un brad pentru licitatia anuala ce are loc in fiecare an de Craciun la Monaco. Bradul este licitat si cumparat de SAS Printul Albert de Monaco.

 

2011 Alexandru Ciucu este profund onorat de invitatia Casei Regale de a asista la discursul istoric pe care MS Regele Mihai l-a tinut in Parlamentul Romaniei cu ocazia implinirii a 90 de ani.

 

2011 Alexandru Ciucu este invitat la concertul extraordinar organizat de Casa Regala a Romaniei pentru a sarbatori cei 90 de ani pe care Majestatea Sa Regele Mihai i-a implinit.

 

2010 Caravana demonstrativa de croitorie desfasurata in Sibiu, Brasov si Timisoara si dedicata oamenilor de afaceri locali.

 

2010 Alexandru Ciucu devine Furnizor Oficial de costume al Casei Regale dupa un an de parteneriat in care ii sunt testate abilitatile.

 

2009 Rendez-Vous cu presa - Eveniment demonstrativ de croitorie. Se urmareste repozitionarea costumului la comanda in varful ierarhiei optiunilor vestimentare masculine din Romania.